fbpx

Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка

Научи интересни факти за Моне и другите импресионисти и нивните прекрасни дела, а потоа состави ја сложувалката.
Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалкаУметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Опис Научи интересни факти за Моне и другите импресионисти и нивните прекрасни дела, а потоа состави ја сложувалката со најпознатото дело од сите: "Жената со чадорот". Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а сложувалката 300 парчиња.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди