Кола со акумулатор MB 9999

Автомобил за забава во и надвор од домашниот простор.
Кола со акумулатор MB 9999
Цена:
Цена без ДДВ: 8.500,00 ден
Цена: 8.500,00 ден
Опис Карактеристики:

1 мотор

Далечински управувач

6 Volts Power

MP3

Музика

Коментари

Нема коментари за овој производ.