Кола со акумулатор MB 8898

Автомобил за забава во и надвор од домашниот простор.
Кола со акумулатор MB 8898
Цена:
Цена без ДДВ: 14.000,00 ден
Цена: 14.000,00 ден
Опис Карактеристики:

2 мотори

Далечински управувач

12 Volts Power

MP3

Музика

Коментари

Нема коментари за овој производ.