Кола со акумулатор MB 8888

Автомобил за забава во и надвор од домашниот простор.

Кола со акумулатор MB 8888
Цена:
Цена без ДДВ: 11.900,00 ден
Цена: 11.900,00 ден
Опис Карактеристики:

2 мотори

Далечински управувач

12 Volts Power

MP3

Музика

Коментари

Нема коментари за овој производ.