Воз со бројки и букви

Едукативен воз од коцки за учење на буквите и бројките.
Воз со бројки и буквиВоз со бројки и букви
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Воз со бројки и букви
Воз со бројки и букви
Воз со бројки и букви
Опис Шарените бои го задржуваат вниманието на детето и тоа полесно учи низ игра.

Сетот содржи воз со локомотива и три вагони и машиновозач.

Се препорачува за деца од 18 месеци до 4 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.