Сет училишен автобус

Веселите пријатели брзаат за на училиште, автобусот пристигна и време е за нивното патување.
Сет училишен автобусСет училишен автобус
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Сет училишен автобус
Сет училишен автобус
Сет училишен автобус
Опис Веселите пријатели брзаат за на училиште, автобусот пристигна и време е за нивното патување. Не забораваат да земат со себе ранец со тетратка, молив и гума.

Производот е во нежни пастелни бои и нема остри рабови што го прави погоден за игра на деца.

Возраст: од 1,5 до 3,5 години

Димезнии: 29,5х11х19,5 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.