Еко противпожарно возило

Содржи 35 делови и две возила.
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Опис Сет наменет за развивање на креативноста и имагинацијата кај детето.

Содржи 35 делови и две возила.

Производител: Ecoiffier

Коментари

Нема коментари за овој производ.