Пожарникарски сет

Пожарникарски сет кој ќе му понуди на вашето дете неколку часовна забава.
Пожарникарски сетПожарникарски сет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Пожарникарски сет
Пожарникарски сет
Опис Комплетот содржи коцки за градење на противпожарна станица и мали возила.

Коментари

Нема коментари за овој производ.