Еко АБ Мојот прв воз

Сетот содржи 42 парчиња за изградба на воз.
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден
Опис Коцките се со силни бои кои ќе го задржат вниманието на детето. Детето покрај забавата ќе ги учи бројките и боите.

Развива имагинација и креативност, ја зајакнува моториката кај детето.

Производител: Ecoiffier

Коментари

Нема коментари за овој производ.