Кула од коцки

Кула за градење со 10 коцки.
Кула од коцкиКула од коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Кула од коцки
Кула од коцки
Опис Кула за градење и уништување, составена од 10 украсени коцки чија графика му овозможува на детето да се запознае со броевите, буквите, животните и боите.

Се препорачува за деца на возраст од 12 месеци и повеќе. Направено во Франција.

Коментари

Нема коментари за овој производ.