Фарма со додатоци

Коцки и фигури за игра спакувани во куферче.
Фарма со додатоциФарма со додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Опис Комплетот содржи: трактор со приколка, животни, косилка, скала и уште многу други работи. Сèто тоа е сместено во еден практичен куфер.

Коментари

Нема коментари за овој производ.