Еко АБ Аквапарк

Аквапарк со 23 делови.
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Опис Аква парк - малa зоолошката градина со џип и приколка, пингвин, морски лав, желка и гајба со храна.

Вклучени 23 делови.

Производител: Ecoiffier

Коментари

Нема коментари за овој производ.