Еко АБ коцки во торба 100 парчиња

Пакување со 100 коцки за незаборавна забава.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден
Опис Сложи ги, сложи ги повторно, сруши ги... Кога ќе завршиш со играњето намести ги коцките во торбата.

100 коцки.

Коментари

Нема коментари за овој производ.