Еко АБ Полициска станица

За малите полицајци.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден
Опис Од сетот направете Ваша полициска станица, сетот содржи 57 елементи и тоа две колички и 1 затвор и додатоци.

Производител: Ecoiffier

Коментари

Нема коментари за овој производ.