Активна коцка

Секоја страна на коцката е различна, има бројки, букви, облици...
Активна коцкаАктивна коцка
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Активна коцка
Активна коцка
Активна коцка
Опис Коцките се дизаjнирани за лесно да можете да ги тестирате рефлексите на детето.

Секоја страна на коцката е различна, има бројки, букви, облици...

Препорачана возраст: 12+ месеци

Коментари

Нема коментари за овој производ.