100 Макси коцки

Разбудете ја креативноста во вашето дете.
100 Макси коцки100 Макси коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Разбудете ја креативноста во вашето дете со сетот кој содржи 100 основни коцки со кои можете да ги градите своите фигури. Исто така, има и лепенки со кои можете да ги декорирате коцките.

Се препорачува за деца од 12 месеци.

Земја на потекло: Франција

Коментари

Нема коментари за овој производ.