Возило со приколка

Играчка која ќе ја загарантира забавата на Вашето малечко.
Возило со приколкаВозило со приколка
Цена:
Цена без ДДВ: 499,00 ден
Цена: 499,00 ден
Опис Четири различни модели на возила. Возило со приколка и брод, возило со приколка и автомобилче, возило со приколка и коњче и возило со багерче и приколка. Одберете го Вашиот најомилен модел.

Димензии: 35 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.