Труба

Идеален инструмент за деца кои сакаат дувачки инструменти.
ТрубаТруба
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Опис Труба со 4 копчиња во боја е идеален инструмент за деца кои сакаат дувачки инструменти.

Големина: 36cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.