Топка

Помала топка со мотиви од цртаните јунаци.
ТопкаТопка
Цена:
Цена без ДДВ: 220,00 ден
Цена: 220,00 ден
Опис Помала топка со мотиви од цртаните јунаци.

Различни мотиви, сликите се симболични.

Дијаметар од 15 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.