Сложувалка и боенка Cars

Составете ја сликата, свртете ја и обојте ја.
Сложувалка и боенка CarsСложувалка и боенка Cars
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Макси Пазли- мотив Cars, 35 делови, дупла.

Прво составете ја сликата, потоа свртете ја и обојте ја, димензии на сложените пазли: 70x50 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.