Саксофон

Саксофон за малите љубители на музика.
СаксофонСаксофон
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Опис Саксофонот е со висина 28 см и содржи музички копчиња за поголема забава.

Коментари

Нема коментари за овој производ.