Полициско возило

Полициско возило со звучни и светлосни ефекти.
Полициско возилоПолициско возило
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Опис Полициско возило со звучни и светлосни ефекти.

Големина: 23 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.