Bruder светска полициска станица

Полициска станица по светски стандарди, од Bruder.
Bruder светска полициска станицаBruder светска полициска станица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Bruder светска полициска станица
Bruder светска полициска станица
Bruder светска полициска станица
Опис Полициската станица има канцеларија со полициски службеник кој ја координира секоја ситуација. Исто така, објектот има и ќелија каде можат да се сместат криминалците.

Наменето за деца од 4 до 8 години.

Димензии: 34.29 x 25.02 x 25.02 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.