Сет пластелин со основни бои

Сет од пластелин со 4 различни бои.
Сет пластелин со основни боиСет пластелин со основни бои
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Опис Сет од пластелин со 4 различни бои.

Спакувани во чашки од 112 грама пластелин во секоја.

Наменето за 2+години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.