Мини сет со пластелин

Сет од пластелин со 4 различни бои.
Мини сет со пластелинМини сет со пластелин
Цена:
Цена без ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден
Опис Сет од пластелин со 4 различни бои.

Спакувани во чашки од 56 грама пластелин во секоја.

Коментари

Нема коментари за овој производ.