Креативен сет со пластелин

Сет со пластелин и додатоци за креирање на различни форми.
Креативен сет со пластелинКреативен сет со пластелин
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Креативен сет со пластелин
Креативен сет со пластелин
Опис Сетот вклучува два пластелини и 4 форми-туба со кои се прават разновидни форми.

Коментари

Нема коментари за овој производ.