Камион мешалка

Камион мешалка со звучни и светлосни ефекти.
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Опис Со звучни и светлосни ефекти. На фрикциски погон.

Големина: 20 cm.

Производител: Smoby

Коментари

Нема коментари за овој производ.