Камион со светлосни и звучни ефекти

Голем камион со светлосни и звучни ефекти.
Камион со светлосни и звучни ефектиКамион со светлосни и звучни ефекти
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Голем камион со светлосни и звучни ефекти.

Димензии: 41 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.