Градежно возило

Градежно возило со звук и светло.
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Опис Со звучни и светлосни ефекти. На фрикциски погон.

Големина: 21 cm.

Производител: BYJ

Коментари

Нема коментари за овој производ.