Градежно возило

Камион со приколка или со корпа за товарење.
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден
Опис Со градежното возило ниту еден товар не е претежок.

Избери си камион со приколица или камион со корпа за товарање.

Коментари

Нема коментари за овој производ.