Bruder багер

Градежните возила се идеални за управување со околината и изведување на широк спектар на работи.
Bruder багерBruder багер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Опис Багер со кој детето ќе се забавува секој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.