Bruder багер CAT

Градежните возила се идеални за управување со околината и изведување на широк спектар на работи.
Bruder багер CATBruder багер CAT
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Bruder багер CAT
Bruder багер CAT
Опис Багер со кој детето ќе се забавува секој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.