Багер со светло и звук

Голем багер со светлосни и звучни ефекти.
Багер со светло и звукБагер со светло и звук
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Багер со светлосни и звучни ефекти.

Големина 41 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.