Авион

Авион со светлосни и музички ефекти.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
nr (1)
nr
Опис Модел на воен авион во размер 1:35.

Со звучни и светлосни ефекти.

Достапен во зелена или сина боја.

Коментари

Нема коментари за овој производ.