fbpx

Шатор со тунели

Авантура под морето!
Шатор со тунелиШатор со тунели
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови. За поголема забава се и мотивите на темата на подводниот свет со морски животни. Радосна патека меѓу двата тунели и централниот простор им дава на децата бесконечна имагинација за време на нивната игра.

Одлична забава за во Вашиот дом или градина.

Димензии на шаторот: 140 x 140 x 80 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.