fbpx

Правосмукалка

Правосмукалка со светлосни и звучни ефекти.
ПравосмукалкаПравосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Правосмукалка
Правосмукалка
Опис Правосмукалката е намалена копија на вистинската. Може да собира помалку ѓубре, а потоа се празни садот со ѓубре. Има светлосни и звучни ефекти. Со копче за полесно пренесување.

Батерии не се вклучени.

- Звучни и светлосни ефекти

Коментари

Нема коментари за овој производ.