fbpx

Ноќно пријателче

Притиснете на ѕвездата врз стомакот и ќе се активира ноќната светлка која ќе засвири смирувачка приспивна песна.
Ноќно пријателчеНоќно пријателче
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
Ноќно пријателче
Ноќно пријателче
Ноќно пријателче
Ноќно пријателче
Опис Вашето ноќно пријателче е тука. Без оглед на неговата исклучителна мекост и тело, бебето може да се стави во лулка или креветче од ткаенината веднаш по раѓањето на вашето бебе.

Притиснете на ѕвездата врз стомакот и ќе се активира ноќната светлка која ќе засвири смирувачка приспивна песна. Кога малото дете малку ќе потпорасне, тоа може да му помогне да развие игра со улоги.

Карактеристики:

Работи на 2 x AAA батерии кои се вклучени.

Големина: 30 см.

Играчката е наменета за бебиња од раѓање па натаму.

Коментари

Нема коментари за овој производ.