fbpx

Кадичка со додатоци

Нуди нови можности за играње и го стимулира развојот на имагинацијата и го зголемува квалитетот на играта.
Кадичка со додатоциКадичка со додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден
Кадичка со додатоци
Кадичка со додатоци
Кадичка со додатоци
Кадичка со додатоци
Опис "Га-Га, Га-Га!" Дали Baby Born ја криеше патката во својата нова када? Не, ова се звуците на новата волшебна када. Кога ќе го притиснете копчето на кадата, се слуша мелодија за патка. Колку магично. Извлечете ја рачката и туширајте го вашето мало бебе.

Kадата Baby Born е оригинален додаток за брендот Baby Born. Нуди нови можности за играње и го стимулира развојот на имагинацијата и го зголемува квалитетот на играта.

Карактеристики:

Бебе и други додатоци не се вклучени во цената.

За да работи потребни се 4 x AA батерии, кои не се вклучени, за работа.

Играчката е наменета за деца над три години.

ДАЛИ ЗНАЕШЕ?

Децата сакаат да прават се што прават возрасните.

Играта е основна активност на детето и претставува клучен аспект на развојот на детето. Во играта, детето ја проширува имагинацијата и ги учи вештините што ќе му бидат потребни кога ќе порасне. Важен вид на игра е симболична игра, со која детето учи првенствено емоционална регулација и емпатија во емоционални состојби, а исто така промовира социјален, емоционален, говорен и когнитивен развој.

Коментари

Нема коментари за овој производ.