fbpx

Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки

Во кутијата има книга на англиски јазик од 10 страници и сите докторски алатки направени од дрво.
Докторска торба, книга + 9 дрвени играчкиДокторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден
Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Опис Прелистај ја книгата и откриј за што служи секој од инструментите. Во кутијата има книга на англиски јазик од 10 страници и сите докторски алатки направени од дрво.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди