fbpx

Човеково тело, книга и сложувалка

Состави ја деталната сложувалка и прочитај ја книгата за да научиш сè за животните циклуси и човечкото тело.
Човеково тело, книга и сложувалкаЧовеково тело, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Човеково тело, книга и сложувалка
Човеково тело, книга и сложувалка
Човеково тело, книга и сложувалка
Човеково тело, книга и сложувалка
Опис Како работи системот за дишење? Какви коски го градат скелетот? Како се вари храната? Колку клетки содржи нашето тело? Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а сложувалката 200 + 10 големи парчиња.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди