Дрвени играчки

Дрвена количка со различен дизајн.

Дрвена количка
Цена:
Цена без ДДВ: 190,00 ден
Цена: 190,00 ден

Дрвена сложувалка со означување на деловите на телото.

Дрвена сложувалка - Тело
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Дрвена сложувалка.

Сложувалка раце
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Дрвена сложувалка.

Сложувалка нозе
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Едукативна дрвена сложувалка за учење на броевите.

Дрвена сложувалка - Броеви
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Дрвена играчка робот за развивање на детската моторика.

Робот
Цена:
Цена без ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Едукативна игра за учење за движењето на стрелките на ...

Дрвена сложувалка - Часовник
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Дрвена, едукативна игра за развој на моториката на децата.

Дрвен сортер
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Сет со 5 дрвени Бабушки.

Дрвен сет со Бабушки
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Камион со чеканче и штрафцигер со кој детето ќе поминува ...

Камион работилница
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Едукативен, дрвен сет со делови и штрафцигер за изработка ...

Мултифункционален сет за изработка на авион
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Дрвена музичка кутија - рингишпил.

Дрвена музичка кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Дрвена, едукативна игра за распознавање на боите и формите.

Монтесори дрвена игра
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Камион натоварен со дрвени букви.

Едукативен камион
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Дрвена, едукативна игра за учење на азбуката.

Дрвени коцки Азбука
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден