Дрвена игра: Запомни и погоди

Игра меморија за развивање на детските умствени капацитети.
Дрвена игра: Запомни и погодиДрвена игра: Запомни и погоди
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Промешајте ги плочките и поставете ги со предната страна нагоре.

Кој ќе најде повеќе парови тој е победник.

Уживајте во играта.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.