I`am genius: T rex диносаурс

Искрши ја коцката и направи го скелетот на T rex.
I`am genius: T rex диносаурсI`am genius: T rex диносаурс
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден
I`am genius: T rex диносаурс
I`am genius: T rex диносаурс
Опис Искрши ја коцката и направи го скелетот на T rex. Безбедно и лесно користи го алатот, кој ќе ти го открие светот на археологијата.

Наменето за деца од 7 до 12 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.