Trefl друштвена игра Octopus party

Бидете најбрзи и најагилни и бидете првиот што ќе ги подреди чашките според упатството.
Trefl друштвена игра Octopus partyTrefl друштвена игра Octopus party
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Trefl друштвена игра Octopus party
Trefl друштвена игра Octopus party
Опис Бидете најбрзи и најагилни и бидете првиот што ќе ги подреди чашките според упатството.

Но, пазете се, не е лесно...

Игра за 1-3 играчи.

Возраст: 5+ години

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.