Trefl 2во1 Не лути се човече Frozen

Лиценцирана Frozen 2, 2 во 1 игра од типот на Не лути се човече.
Trefl 2во1 Не лути се човече FrozenTrefl 2во1 Не лути се човече Frozen
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден
Trefl 2во1 Не лути се човече Frozen
Trefl 2во1 Не лути се човече Frozen
Опис Лиценцирана Frozen 2 (Frozen 2)2 во 1 игра од типот на Не лути се човече. Интересни 2 игри за забава на целото семејство. Ликовите на Дизни ќе ви внесат дополнителна возбуда во играта.

Кој ќе има повеќе среќа во фрлањето на коцки? Изберете ги вашите пиони и одете на големата трка. Кој прв ќе стигне до целта? Ајде да дознаеме веднаш...

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.