Монтесори: Лавиринт

Монтесори лавиринтот е интерактивна игра за деца која сама по себе развива низа на способности кај детето.
Монтесори: ЛавиринтМонтесори: Лавиринт
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Монтесори: Лавиринт
Монтесори: Лавиринт
Опис Играта содржи 12 лавиринти на кои може да се пишува и брише.

Во сетот се вклучени и 3 различни бои на пенкала, како и гума со која можат да се избрише напишаното.

Со оваа игра се стимулира креативноста кај детето.

Наменето за деца постари од 3 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.