Монтесори Куќа со животни

Едукативна игра од Монтесори колекцијата која им помага на децата во развој на логичките вештини, како и моториката.
Монтесори Куќа со животниМонтесори Куќа со животни
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Монтесори Куќа со животни
Монтесори Куќа со животни
Опис Играта е составена од 24 слики, а на секоја од нив има животно. Детето треба да ги спои просторот и животното.

Карактеристики:

Ставете го животното на вистинското место

Развој на логичките и сензорните вештини: координација рака-око

Развој на креативноста

Наменето за деца постари од 2 години

24 дела

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.