Меморија Животни

Комплетот содржи 100 картички со слики од прекрасни животни.
Меморија ЖивотниМеморија Животни
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден
Опис Комплетот содржи 100 картички со слики од прекрасни животни.

Децата се натпреваруваат во мемориска игра, учат за различни животни!

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.