Trefl Игра Маша и Медо - Good day to you

Помогнете им на Маша и нејзините пријатели да ги пронајдат скриените богатства и вратете ги пред да дојде Медо!
Trefl Игра Маша и Медо - Good day to youTrefl Игра Маша и Медо - Good day to you
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден
Trefl Игра Маша и Медо - Good day to you
Trefl Игра Маша и Медо - Good day to you
Опис Медо оди да ја посети Маша. Додека ја чека, Маша направила хаос и сокрила разни предмети. Таа толку многу се забавува што заборавила какви работи скрила! Помогнете им на Маша и нејзините пријатели да ги пронајдат скриените богатства и вратете ги пред да дојде Медо!

Во оваа игра не играте против противници, но треба заедно да ги решите проблемите пред зададеното време.

Вклучено: игра на табла, 4 пиони со карактери, 1 пион на мечка, 5 основи на пешаци, 12 токени со предмети, 4 мали табли со карактери, коцки, упатство.

Возраст: повеќе од 3 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.