Trefl малиот истражувач - бројки

Бројки е едукативна игра која ќе им помогнат на децата да ги направат првите чекори во математичкиот свет.
Trefl малиот истражувач - бројкиTrefl малиот истражувач - бројки
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Trefl малиот истражувач - бројки
Trefl малиот истражувач - бројки
Опис Од едицијата Малиот истражувач на Trefl, колекцијата Бројки ќе го поттикне логичкото размислување кај вашето дете, позитивно ќе влијае на неговата концентрација, ќе му ги развие математичките вештини, како и позитивно ќе влијае на координацијата рака-око.

Бројки е едукативна игра која ќе им помогнат на децата да ги направат првите чекори во математичкиот свет.

Малиот истражувач е серија едукативни игри за деца од 2 до 6 години. Сите игри се развиени од тим специјалисти од различни области: педагогија, филологија, логопедија, социологија и психологија. Секоја од игрите е подготвена да им помогне на когнитивниот и интелектуалниот развој на децата: игрите развиваат логичко-математичко размислување, го стимулираат развојот на вокабулар и комуникациски вештини, вежбаат координација на око и око, тренираат меморија и концентрација и стимулираат имагинација и креативност. Нашите производи комбинираат забава со едукативни елементи, а исто така даваат можност да поминете квалитетно време со деца.

Производите од серијата Мал истражувач се тестирани од деца и добиле позитивно мислење од наставниците во предучилишна возраст.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.